Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

En god grunn til å lese & skrive

Kjenner du deg igjen?

  • Ganske ofte, men ikke akkurat nå. (49%, 29 stemmer)
  • Ja, jeg har det akkurat sånn, akkurat nå! (31%, 18 stemmer)
  • Ja, men det var lenge siden. (19%, 11 stemmer)
  • Usikker, kanskje litt. (2%, 1 stemmer)
  • Nei, ikke i det hele tatt. (0%, 0 stemmer)
  • Nei, men jeg skulle ønske. (0%, 0 stemmer)

59 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS