Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

A love story

Splitscreen: A Love Story fra JW GriffithsVimeo via Visual Armory

Jeg liker idéen om å lage film med enklest mulig utstyr. Mobiltelefonen for eksempel. Hvis mobilen fortsatt kan kalles enkel. Den er i hvert fall liten. De fleste har med seg et videokamera til enhver tid. Den er der — det viktigste kriteriet for et kamera, mener jeg. Det nytter ikke hvor bra kameraet er om det ikke er til stede. Men selv om vi har fantastisk filmutstyr med oss hele tiden, er det ikke sikkert vi bruker det likevel. Og hvis vi bruker det, er det ikke sikkert vi gjør noe med snapshotsene som vi samler opp.

Derfor er dette inspirerende! Videoen over er laget med Nokia N8 og er vinner av konkurransen Nokia Shorts 2011. Se også making of. Flere kortfilmer laget med mobil finner du på Nokias Vimeo-kanal. Det er så gøy å finne slike tenk-at-noe-så-bra-er-laget-med-noe-så-enkelt-ting. Det fine når produksjonen er så enkel, er at idéen teller mest.

Pleier du å filme med mobilen din? Hvis ja, gjør du noe kreativt med filmene etterpå, eller publiserer dem noe sted?

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS