Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Er det sant?

Når jeg sitter og jobber med et eller annet synes jeg det er superfint å kunne å ta små pauser og titte innom Pinterest. I dag fant jeg et flott sitat fra Emma Watson av alle. The less you reveal, the more people can wonder. Hva er det første du tenker på når du leser det? Tenk, tenk, tenk. Og etterpå måtte jeg jo såklart google for å finne ut hvilken sammenheng det egentlig kom fra:

I find the whole concept of being ‘sexy’ embarrassing and confusing. If I do an interview with photographs people desperately want to change me – dye my hair blonder, pluck my eyebrows, give me a fringe. Then there’s the choice of clothes. I know everyone wants a picture of me in a mini-skirt. But that’s not me. I feel uncomfortable. I’d never go out in a mini-skirt. It’s nothing to do with protecting the Hermione image. I wouldn’t do that. Personally, I don’t actually think it’s even that sexy. What’s sexy about saying, ‘I’m here with my boobs out and a short skirt, have a look at everything I’ve got?’ My idea of sexy is that less is more. The less you reveal the more people can wonder. (via Good Reads)

Hadde du gjettet det? Jeg har sansen for Emma Watson. Av alle kjendiser, ikoner og andre påvirkningsdyktige virker hun som en av de mer sofistikerte, jeg liker den stilen! Men det er mange som har sagt dette. Det er en slags utvidet variant av Less is more — og det er jo ingen nyhet. Det første jeg tenkte på da jeg leste den komprimerte versjonen av sitatet, var personlighet, og å være introvert. Eller når man skriver, hva man velger å vise når man beskriver en person, eller en situasjon. På en måte gir sitatet en sånn god følelse av at det er greit å ikke avsløre alt. Som et slagord for en introvert. Det kunne stått på en t-skjorte. (Det var forresten en idé …) Men er det sant?

Når det gjelder den opprinnelige sammenhengen til sitatet så stemmer det definitivt. Men når det gjelder de tankene om personlighet, så er jeg mer usikker. Vil folk undre seg mer over deg jo mindre du avslører, jo mindre du forteller? Som regel er det jo heller slik at de rett og slett mister interessen, og snart retter oppmerksomheten sin mot noe annet. Min erfaring er at det er sånn det egentlig fungerer.

The less you reveal, the more people can wonder.

  • Det kommer an på (54%, 22 stemmer)
  • Enig (44%, 18 stemmer)
  • Uenig (2%, 1 stemmer)

41 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS