Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Akkurat nå hører jeg på …

filmmusikken til The Holiday. Jeg er en sånn som kan se filmer om igjen og om igjen. Og plutselig begynner jeg å lure på om det egentlig aller mest skyldes musikken. Da kan du liksom «se» filmen inni hodet ditt mens du holder på med andre ting. Og The Holiday er en film jeg gjerne ser (selv om det kanskje ikke passer så godt til den the holiday som er akkurat nå …) !

Filmmusikk kan være overdramatisk eller laidback. Den kan være helhetlig av samme komponist eller artist, eller variert som en samleplate. Jeg tror jeg liker The Holiday-soundtracket fordi det er klassisk, men samtidig moderne og lett. Men jeg liker også sountracket til Up in the Air som er variert med mange forskjellige artister.

+ The Holiday Soundtrack på Spotify

Hvilken filmmusikk liker du?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS