Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det er en bok!

Tusen takk for alle kommentarer, forslag og tips i forrige innlegg. Nå har jeg et stort ærend på biblioteket. Jeg må bare vise deg denne fantastiske boktraileren for It’s a Book av Lane Smith som jeg fant hos Brain Pickings. Den handler om bøker, eller boka i seg selv. — Hva har du der? spør eselet sin apevenn. — Kan du blogge med den? Kan du twitre med den? — Nei, det er en bok, sier apevennen. Ta en titt, du kommer til å smile!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS