Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ira Glass om historiefortelling

Ira Glass on Storytelling fra David Shiyang LiuVimeo.

Radiopersonligheten Ira Glass forteller det han skulle ønske noen hadde fortalt ham om kreativt arbeid da han begynte. Videoen er basert på Ira Glass om Storytelling som ligger i fire deler på YouTube. Ta en titt hvis du liker å skrive og lage fortellinger. Det er kjempeinspirerende! Del 1 / Del 2 / Del 3 / Del 4

«Gi deg selv en deadline slik at du vet hver måned eller hver uke at du skal bli ferdig med en historie.»

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS