Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Simple Diary


Canon EOS 350D & 50mm f./1,8

Da jeg oppdaget Simple Diary i bokhandelen hadde jeg ikke hørt om den før. Den oransje boka lå for seg selv og var pakket inn i plast, så jeg kunne ikke åpne den. Alt jeg så var den enkle forsiden og den sølvfargede kanten på sidene. Jeg visste jeg måtte ha den. Da jeg hadde betalt for boka fikk jeg meg litt av en overraskelse. Sidene var ikke blanke, de var fulle av spørsmål!

«Det er tre grunner til hvorfor folk flest ikke skriver dagbok,» står det i starten. «Det skjer ikke noe spesielt hver dag, det krever mye displin, og det er litt flaut å lese i ettertid.» Keel’s Simple Diary skal hjelpe deg med å få ned noe på papiret. Alt du trenger å gjøre er å krysse av og fylle inn. Det passer fint hvis du vil skrive, men ikke kommer i gang. Spørsmålene handler om alt. Deg, verden, andre mennesker. Tilfeldigheter, innfall.

Jeg har ikke begynt på min enda, men jeg liker å bla i den for å få idéer. Den gir meg lyst til å skrive min egen utfyllings-tekst. Da jeg laget Elefantzonens leserundersøkelse i forrige uke oppdaget jeg hvor vanskelig det er å skrive gode spørsmål. Hvordan skriver man effektive spørsmål? Og enda vanskeligere: Det å lage svaralternativer til spørsmål som man får lyst til å svare på. Som du svare på, fordi du vet nøyaktig hva du må svare, og plutselig ser du alt så mye klarere. Spørsmål er veldig fint. Selv de ubesvarte, kanskje er det de som er de beste.

Du kan lese mer om Simple Diary på SimpleDiary.com

Hva ville du fylt inn her? Du har fått høre at du er for ________

Hvordan har dagen din vært?

  • En søt fiolin (43%, 15 stemmer)
  • Et spark i magen (37%, 13 stemmer)
  • Et kappløp (20%, 7 stemmer)

35 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS