Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Dagens inntrykk


Bildene er tatt med iPhone 4

Vi går til St. Hanshaugen. Det daler hvite fnugg fra himmelen. Det er veldig bratt her. En eneste stor haug. Går du ikke i oppoverbakke, går du i nedoverbakke. Vi går for å finne en leilighet som vi skal se på i neste uke. Vi er frem og tilbake med om vi vil bo midt i sentrum eller litt utenfor. Det er fordeler og ulemper med begge. Det er fint å ha kort vei til alt, men det er også fint med større plass og litt bedre standard. Nå har vi hatt gangavstand til alt i to år, og jeg har ikke hatt månedkort siden forrige sommer. Det er veldig fint, men jeg vet ikke hva som er best. Det viktigste er uansett å være trygg. Og å føle seg trygg. Og å ha en fin dusj.

Jeg ser en marihøne og tar bilde av den. Jeg håper den bringer lykke.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS