Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Moleskine tilbehør

Husker du da Moleskine bare var en notatbok? Min første Moleskine var en pakke med tre svarte cahiers sommeren 2006. Noe av det første jeg gjorde var å instinktivt lukte på dem. De luktet så mye bedre enn andre notatbøker. Fargen på papiret var så mye bedre enn i andre notatbøker. Linjehøyden gjorde linjehøyden i andre notatbøker klønete og rar. De fargerike Moleskine-cahiersene fantes ikke. Ingen av dem. Verken de fargerike lomme-Moleskinene eller mikro-Moleskinene. Softcover-Moleskinen fantes ikke. Reise-Moleskinene fantes ikke. Ikke vin-, film-, katte- eller hundelogg-Moleskinene heller. Og noe som i hvert fall ikke fantes var Moleskine-brillene, Moleskine leselyset, eller Moleskine bokstativet.

Listen fortsetter med Moleskine-vesker, pennal og laptop-omslag, for ikke å glemme Moleskine penner og blyanter, designet for enkelt å kunne festes til Moleskine notatbok-omslaget. Jeg har ikke funnet alt dette i butikker enda, men det finnes en fin Moleskine nettbutikk hvor jeg fant nok et Moleskine-tilbehør, nemlig Moleskine iPhone-cover.

Men jeg har også funnet noen av alle disse produktene i vanlige butikker. På Tanum fant jeg Moleskine dokument-konvolutten på bildet øverst i dette innlegget. Den er i svart skinn som en vanlig Moleskine-bok (litt vanskelig å få fram på bildet). Funker kjempebra til å frakte ark som må holde seg tørre på ferden gjennom regnfylte gater.

Jeg synes det er kjempespennende med alle disse Moleskine-produktene. Moleskine er en merkevare som symboliserer kreativitet og kvalitet, og på en eller annen måte klarer å identifisere kunstnere og skribenter over hele verden. Jeg har tatt en lang pause i å bruke Moleskine notatbøker nå, fordi jeg har prøvd å teste ut andre notatbøker også. Men jeg kommer alltid tilbake. Jeg har ennå ikke funnet noe som kan måle seg med Moleskines kvalitet og design. I tillegg er de ikke lenger de dyreste.

Hva mener du? Har du lagt merke til det nye Moleskine-tilbehøret i butikkene eller på nett?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS