Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonens leserundersøkelse

Hei! Jeg vil gjerne at du som leser Elefantzonen skal finne nytt innhold hver dag som du synes er spennende. Her kommer derfor en leserundersøkelse som jeg håper du vil svare på. Det er anonymt, og tar bare noen få minutter. Det hadde vært en stor tjeneste. Håper du vil svare ærlig og gjerne komme med kritikk og forslag, slik at Elefantzonen kan bli best mulig. Jeg vil komme tilbake med resultatene fra undersøkelsen, så følg med. Tusen takk for hjelpen! :)

Gå til undersøkelsen

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS