Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Råd til kreative

via Swiss Legacy

Råd til unge grafisk designere og kreative fra den nederlandske grafisk designeren Wim Crouwel (f. 1928). På den ene siden er han veldig misunnelig på oss som starter nå. På en annen side ikke. Finn ut hvorfor i videoen over. Hvis du likte dette innlegget, liker du kanskje også Visdom og Dette forandrer alt. Jeg merker at jeg er veldig fascinert av gamle mennesker med visdomsord. Gamle mennesker og barn. De ser verden så mye klarere enn oss som fomler rundt et sted midt i mellom.

  1. Hold radaren gående
  2. Plukk opp alt du elsker
  3. Finn din egen vei i det hele
  4. Finn ut hva du liker
  5. Hold deg til det
  6. Utvikle det
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS