Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Snart

Siste dag av eksamen i dag. Jeg har en Cola i kjøleskapet i tilfelle det blir en lang natt. Det er rart. Selv når du tror at du har kontroll på tiden, kommer den og biter deg i rumpa. Har vært innom mye idéer, fram og tilbake, rundt omkring, opp og ned. Stuegulvet er fullt av aviser, avispapir, avispapirbiter. Jeg har oppdaget verdien i post-it-lapper. Små, rosa, som jeg skribler på og fester over alt. Og jeg har oppdaget mangelen på verdi i tidsplaner. Det blir aldri som du planla det uansett. Det er noe av det som gjør det forvirrende. Men kanskje også nettopp det som gjør det så gøy at du ikke vil bli ferdig!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS