Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Dagens poesi

Jeg innså plutselig at jeg burde begynne å ta bilde av den opprinnelige teksten før jeg klipper i den. Når du først har begynt å klippe, er den nemlig borte. Man lærer hele tiden. Jeg er forresten superbegeistra for typografien i Dagens Næringsliv! Den lysebrune/oransje fargen på sidene. Og masse whitespace i lørdagsmagasinet! Luftig og flott. Om bare aviser var sånn hver dag.

I dag blåser det masse, og jeg blar i «Kreativitet og Idéutvikling — Hvordan tro på 6 umulige ting før frokost». Enormt fin bok.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS