Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Mellom linjene

Prøver å lage poesi av intervjuene i Natt & Dag, inspirert av Austin Kleon (som skribler oppå New York Times). Det begynner å bli gøy! Jeg skjønte vel egentlig at jeg ikke gjorde det så lett for meg selv med å ta utgangspunktet i Økonomi-sidene i Aftenposten. Men kanskje det nettopp er der kunststykket ligger.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS