Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Tips for bedre idéer

fra Rethink CanadaVimeo.

En inspirerende video om idéer. Egentlig er det en reklamefilm for en konkurranse som vil sponse vinneren med en toårig kreativ utdanning. Les mer på Vimeo. For å delta må studentene fylle ut en klassisk, svart skissebok med sine idéer, lidenskaper og kreativitet.

Superfin løsning! Alle de beste kreativitets-tipsene samlet i en video som ikke bare passer som reklame, men også er tidløs i seg selv. Ikke vær redd for å starte. Løsningen er i problemet. Gjør feil. Jeg liker også godt når man tar et budskap og ikke bare legger betydningen i språket, men også i utformingen av typografien. En perfekt blanding av tekst & design.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS