Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det er måten han sier det

Martin Luther King (kinetic typography) fra versaVimeo.

If you want to be recognized, wonderful!!! Fenslende. På grensen til skremmende. Så engasjerende at du nesten blir hypnotisert. Jeg vet ikke om det er hva han sier, eller hvordan han sier det. Alt vi sier er så avhengig av tonefall. En og samme setning kan bli sarkastisk, eller en løgn, eller en innrømmelse, eller et utrop! Bare ved hjelp av stemmen. Hva er forskjellen mellom å snakke og å synge? Jeg begynner å lure. Å frembringe lyder med stemmen. Å frembringe lyder med stemmen. Snakke. Synge. Samme.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS