Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Neser & blomsterstøv

Jeg lagde noe lignende 1. januar. Rart og gøy å se på forandringene som skjer av seg selv. En annen ting som er spennende å merke seg er hvor forskjellig jeg rettet oppmerksomheten min da jeg tok disse bildene. 1. januar var blikket rettet mot bakken og nedover. 1. mai strekker jeg mot blomstrende trær. Helt ubevisst.

Så er det noe jeg lurer på! Våren er super, men også en plage for mange. Jeg er ikke pollenallergiker, men omtrent annenhver person jeg kjenner er det, virker det som, inkludert kjæresten min, så jeg har god trening i å føle pollen-omtanke. Om du er, eller ikke, en av de mange med tett nese for tida, stem i pollen under. Du vet: Pollen-pollen. Den doble betydningen var faktisk ikke tiltenkt, pollen som i blomsterstøv og pollen som i avstemning. Nesten sånn at jeg skulle ønske den var det, for den var fin!

Er du allergisk mot pollen?

  • Nei (55%, 31 stemmer)
  • Ja (34%, 19 stemmer)
  • Kanskje (11%, 6 stemmer)

56 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS