Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Gjemte steder i New York City

UNDERCITY fra Andrew WonderVimeo.

En nysgjerrig, litt småsprø type — men definitivt modig. Sammen med sin kamera-kompis, tar deg med under overflaten på New York City. Bokstavelig talt, og alt det der. But vær så snill — don’t try this at home! Turen går til nedlagte undergrunnstasjoner, under kummelokkene i parken, under bakken, under Frihetsgudinnen, under folkehavet, under skyskraperne, under barene, under butikkene, under kaféene, under Sex & the City, under The City, under New York. Dette er steder der det egentlig ikke er lov til å oppholde seg. Som folk egentlig ikke vet at eksisterer, langt mindre oppsøker. Håndflatene kaldsvetter. Panikkfølelse i magen. Litt. Det føles virkelig som å være med på oppdagelsesferden. Nysgjerrighet og risiko på høyt nivå. Og selv om videoen er litt lang, så er det en payoff på slutten, med en fantastisk utsikt over New York City. Småekkelt & vakkert på samme tid. Veldig spennende!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS