Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hurra for Jorda!

Hooray For Earth – True Loves fra Dovecote RecordsVimeo.

Hurra for Jorda? Hooray For Earth er et morsomt bandnavn. Og for en super musikkvideo. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva det er jeg egentlig ser på. Bekledningen får meg til å tenke på fortiden. Er det en rustning, det der som han går i? Det blålilla lyset, det magiske, de store skulpturene av ansikter i havet virker som fremtiden. Og plutselig er kanskje ikke rustningen en rustning-aktig drakt likevel, men en romdrakt. Så vi er altså på en annen planet. Alt flyter i hvert fall der inne i stua. Alt flyter. Slow motion. Kanskje vi reiser tid. Romferd, tidsreise, jeg vet ikke. Men jeg liker det. True Lovers, musikkvideo av Young Replicant.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS