Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Lettere enn luft

via I Love You magazine

Et klipp fra Le Ballon rouge (Den Røde Ballongen). Fransk barnefilm fra 1956. Jeg har ikke sett den, har du? Det er noe med ballonger. Ingenting er mer fargerikt enn en bukett med ballonger. Og de flyr! Fylt med noe som er lettere enn luft. Lettere enn luft! Bare den setningen får hjernecellene mine til å kile. Minner meg litt om Bravia-reklamen med José González, Heartbeat. Og en video jeg blogget for noen år siden: Hvor ble det av ballongen? Liker det rare, lekne og litt magiske.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS