Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen




2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.





Arkitektur

The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo.

Abstrakt kortfilm av Alex Roman om arkitektur sett fra et fotografisk synspunkt. Fantastisk visuelt! Balsam for øyet. Rett og slett fabelaktig! Jeg er kjempeglad for at jeg fant denne. Husk å se den i fullskjerm, det fortjener den. Enjoy!

via Motiongrapher.com

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS