Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Inntil stjernene

The Mountain fra Terje SorgjerdVimeo.

Stjerner er fascinerende! Alt det som finnes oppe på himmelen. Det som vi ikke forstår. Og som om ikke det var nok: Det utvider seg fortsatt. Utover og utover! Det stopper aldri. Jeg lurer på om det er noen der ute. Hvis nei: Hvorfor er vi her? Hvis ja: Hvorfor gir de oss ikke et tegn? Kanskje de ganske enkelt gjemmer seg for oss. Forståelig nok, vi lager jo ganske mye rabalder her på planeten. Men samtidig — sånne videoer som denne får meg alltid til å tenke: Sannelig har vi det enormt vakkert her også. I hvert fall et sted høyt der oppe på fjellet. På Teide. Spanias høyeste fjell. Tett inntil stjernene. Du kan lese mer om videoen på Vimeo.

Siden stjerner er interessante, har jeg funnet frem en iPhone-app som heter SkyView, hvor man kan undersøke stjerner og himmelelementer gjennom GPS-funksjonen. Noen som har prøvd den?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS