Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Influencers

INFLUENCERS FULL VERSION fra R+I creativeVimeo.

Autentisk. Tidløst. Originalt. Hva skal til for å spre kultur? Hvilke typer personer er det som påvirker og blir trendsettere?

Over ser du Influencers, en veldig fascinerende og interessant mini-dokumentar om hvordan trender og kreativitet blir smittsomt. Dokumentaren finner sted i New York, sansynligvis den mest kulturelt innflytelsesrike byen av dem alle. Hva er det som er kult? Hvilke personer ser vi opp til? Hvem er det som inspirerer oss?

Jeg har vært veldig fascinert av John Lennons ærlighet og kreativitet. Gandhis rettferdighetsssans og styrke. Arne Næss sin lekenhet og inspirerende hverdagsfilosofi. Filmatiseringen av Jane Austen i Becoming Jane, og hvordan hun står imot sin tids kvinnesyn, skriver og tenker selv, og vil gifte seg av kun kjærlighet. Coco Chanel som valgte kvalitet og komfort i en verden full av pynt og fasade. For ikke å glemme filmkarakterer som Den Fabelaktige Amelie fra Montmartre og hvordan jeg har kjent meg igjen i henne. Fernando Pessoas snirklete skrivemåte og innadvendte visdomsord. Steve Jobs’ engasjement og minimalisme. Vitenskapsmenn som oppdaget essensielle sider ved universet vårt, til tross for den religiøse dominansen: Kopernikus. Newton. Og selvfølgelig Einstein — min idé om det perfekte geni.

Hvem inspirerer deg, og hvorfor?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS