Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Lost

Har du en favorittfilm? Klarer du å velge bare én, hvis du må? Da velger jeg Lost in Translation (2003) av Sofia Coppola. Jeg liker at den er så stille. Og så visuelt vakker. Ganske rart å være forfatterspire og like de delene best hvor ingen sier noe. Eller kanskje er det ikke så rart likevel. Hvordan skriver man seg et univers der det er godt å bare være stille? Noe av det vanskeligste, og fineste … synes jeg. (Det gir meg lyst til å skrive noe.) Lost in Translation er uanstrengt og avslappende. Den er tung og lett på samme tid. Det skjer så mye mellom linjene, i blikkene, under overflaten. Så er det en underfundig og selvironisk humor der som jeg liker. Disse små detaljene som får meg til å trives i dette universet. De små, eksistensielle samtalene: Hvem er det meningen at jeg skal være? Ingen vet det. Det handler om å finne den ene personen som vet at han ikke vet det. Og: Ikke vite sammen. Finnes det et norsk ord for lost? Mistet? Bortkommen? Passer ikke. Lost. Dette er et rart og forvirrende sted. Så legg hodet på skulderen min, du finner ut av det.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS