Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Overraskelse!

Dette vil få deg til å smile. Det ser ut som kunst, men egentlig er det eksperimentell reklame for et fransk reiseselskap. Fantastisk fint! Konseptet heter «Escape Machine» Ta en titt. Hvis du kunne reist hvor som helst i verden akkurat nå, hvor ville du dratt?

Se videoen på Vimeo »

Stikkord: , , , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS