Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Søndagsessens

«This is very important — to take leisure time. Pace is the essence. Without stopping entirely and doing nothing at all for great periods, you’re gonna lose everything…just to do nothing at all, very, very important. And how many people do this in modern society? Very few. That’s why they’re all totally mad, frustrated, angry and hateful.»

— Charles Bukowski

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS