Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det virker kanskje harmløst

Water ink fra BDDP UnlimitedVimeo.

Vann. I dag er det beregnet at 3.6 millioner mennesker, inkludert 1.5 millioner barn under 5 år, dør hvert år av sykdommer som følge av udrikkelig vann. Fordi politiske ledere ikke tar tak i problemet, henvender kampanjen seg til journalister for å spre ordet og skape bevissthet rundt problemet. Kampanjefilmen setter lys på saken med treffende og kreative virkemidler. Den illustrerer evnen som blekket har til å avdekke det usynlige. En god idé har makt.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS