Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Filter

Alle liker ærlige skribenter. Skribenter som går utenfor den grønne sonen og inn i den røde. Som inviterer leseren inn i tankene, under overflaten. Som skriver det ingen tør å snakke om. Faktisk, det de færreste en gang våger å tenke. Må jeg innfri disse forventningene? Lite gjør meg mer ukomfortabel enn å utlevere meg selv. En gang var det en god egenskap. I dag er det et personlighetsforstyrrende filter. Det bekymrer meg at det nettopp er utleveringer folk vil lese. Hvor ble det av subtile pseudonymer, generelle observasjoner? 2000 øyne har sett kjærestebildene, babybildene, nærbildet av rumpa di i den nye shortsen, akkompagnert av annonsebannere på begge sider. Hvor ble det av mystikken, romantikken? I en tid der alt er åpent og herdet, ingenting overrasker noen, blir enkelte enda mer oppmerksomme på hva de deler med andre, og hva som er personlig og spesielt. Kanskje er det innstillingen min som bare er retro. I så fall er det fargerikt fra denne siden av filteret.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS