Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

10 av mine egenheter

Jeg ble utfordret av Theme T til å skrive mine 10 mest bisarre egenheter. Her er de. Egenhetene mine er kanskje ikke bisarre, men de er egenheter.

  1. Fornavnet mitt, og første bokstav i fornavn nr. 2, og de to første bokstavene i etternavnet mitt lager ordet karisma. Det synes jeg er ganske flott!
  2. Noen ganger når jeg skriver må jeg ha litt bråk i bakgrunnen. Jeg setter på en tv-serie, eller en film jeg ikke følger med på. Eller jeg setter meg et ganske bråkete sted. Og plutselig er det mye lettere å skrive, jeg vet ikke hvorfor, kanskje fordi jeg overdøver den kritiske stemmen.
  3. Da jeg var liten samlet jeg alle bamsene mine på gulvet på rommet mitt, og begynte å lese for dem.
  4. Når jeg pusser tennene, eller kutter opp grønnsaker, eller lager mat, så tenker jeg alltid på enten hva jeg skal skrive, eller hva jeg skulle ønske jeg hadde skrevet, eller noe jeg har hørt, eller noe som noen har sagt til meg, eller noe jeg burde sagt, eller jeg ser for meg fremtidige eller potensielle situasjoner. Er det dette som er dagdrømming?
  5. Jeg tar et bilde av kaffen min med mobilen nesten hver gang jeg er på kafé. Jeg er fascinert over hvordan den ser forskjellig ut hver gang.
  6. Noen ganger, når jeg føler at jeg har skrevet noe rart eller dumt, så forestiller jeg meg at det er noen andre som har skrevet, og kjenner på hva jeg føler om det da. Ofte noe annet.
  7. Jeg har ikke spist kjøtt på 5 måneder.
  8. Jeg glemmer aldri et ansikt. Og når jeg ser et glimt av et sted jeg har vært før, f.eks. på film, så får jeg en sterk og plutselig følelse av nøyaktig hvor det er!
  9. Sokkene mine har som regel forskjellig farge. Og det er med vilje!
  10. Jeg er en veldig lite sjokkerende person. Noen ganger lurer jeg på om det er meg det er noe i veien med, eller verden.
Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS