Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

København pt.1

Hei, København! Da vi kom fram til deg hadde du ikke snø eller is, du var bare sol. Vi leste kart for å finne frem i deg.

Turen til deg var behagelig og lett. Vi spiste sjokoladekake og glemte helt at vi var på vannet.

Det første vi gjorde hos deg, var å besøke de urbane, sosiale entreprenørene i Supertanker. De fortalte oss om hvordan vi kan bruke kunst, markedsføring, politikk og idealisme til å skape prosjekter som kan virke positivt inn på et samfunn eller nærmiljø. Det var i en betongbygning med peis, hvor vi drakk te.


… og kaffe.

Jeg likte den danske 50-lappen …

… og typografi.

Men da vi gikk forbi dette var jeg ikke like positiv.

Det var mange sykler, og en av dem var denne.

Jeg likte flaten av glass foran togene på metroen. Slik at banen er sperret frem til toget stopper, og en dør i glasset åpner seg, i tillegg til i toget. Det føltes trygt. Tryggere enn i Oslo. Og på s-toget var det en skjerm hvor vi kunne se på nyhetene.

Men så begynte du å blåse sånn, København. Og du fikk oss til å fryse så fælt at vi bare ville legge oss i badekaret på hotellet. Selv om vi burde gå rundt og se mer på deg. Men i morgen skal vi ta på oss lue og ikke la oss lure. For selv om vi ikke alltid forstår helt hva du sier, København, så liker vi deg allerede likevel.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS