Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

otteoghalvfjerds

Nå tar jeg deg med til København. Jeg skal dit på klassetur, og vi har fått i oppgave å samle inn tekster som vi finner i det offentlige rom. Det blir spennende! Og litt skummelt … I ettermiddag tar vi båten fra Oslo. Det tar 16 timer (følge Wikipedia)!

Jeg lurer på hvordan det er å være på en så stor båt. Er det som å være på hotell? Et kjøpesenter? Glemmer man etter en stund at det er vann på alle kanter?

Jeg gjorde litt research på Oslo-København-båten på Twitter i går, og fikk noen svar fra andre som hadde reist den samme strekningen (takk!). Noen sa at det var grusomt tragisk og kjedelig. En sa at buffeten var god. Andre sa at det var kurrant, men fortsatt mye fyll. Jeg håper jeg finner meg til rette … og at de har god kaffe der. En ting er i hvert fall sikkert: Jeg kommer til å ha veldig mye til å blogge om de kommende dagene. Gleder meg til å fange nye ting gjennom min 50mm, og å oppleve det jeg skal skrive til deg om.

Har du vært i København? Jeg vil gjerne ha tips om ting jeg bør få med meg. Butikker, kaféer, eller andre reisetips? Se gjerne København-kartet mitt og legg til steder jeg bør sjekke ut og fotografere. Takk!

Ship O’hoi!

Vis København i et større kart

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS