Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Evighet

Der ordet gir meg en rar følelse. Noen ganger er den god, andre ganger skremmende. Den følelsen, av evighet. Etter jordskjelvet i Japan har jeg hørt at Jordas akse har blitt forskjøvet, noe som fører til at døgnet forkortes med noen millisekunder. Jeg tenker på tid. Klokker er flotte visualiseringer av tid. Og Eternity av Alicia Eggert er en vegg-skulptur som består av 30 elektriske klokker, med til sammen 36 visere. Noen av klokkene viser kun timer, andre kun minutter, noen av klokkene viser begge. Her skjer magien: Hver 12. time er viserne plassert slik at de former ordet eternity. Utrolig presisjon!
Denne videoen viser verket 1000 ganger raskere enn den reelle farten. Fint, sant?

Eternity (full 12 hours) fra Alicia EggertVimeo.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS