Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Naken i et fotostudio

foto via 1000BodiesProject.com

I dag fant jeg noe rart og fint som gjorde meg glad! 1000BodiesProject er et kunstprosjekt i regi av fotograf Kenneth Myklebust Sortland ved Kolonihaven Studio i Oslo. Her er alle invitert til å komme innom fotostudio for å ta et bilde av seg selv. Alene. I et fotostudio. Med ingenting annet enn en sort maske og en selvutløser. Tør du?

Bildene skal stilles ut når et høyt nok antall er oppnådd, og kan bli publisert i bokform når 1000 bilder er nådd. Før fotograferingen må du fylle ut en modellkontrakt hvor du vil få mulighet til å velge hvor mange bilder som må vises sammen for at ditt bilde skal være med. Jeg ser for meg noe slik som bildet over. Dette synes jeg er bra kunst! I en verden der alt er perfeksjonert og retusjert: Her er ikke poenget å vise dine vakreste sider — det er å vise deg akkurat som du er! Noe for deg?

Fotograferingene skjer i Hausmannsgate 6 i Oslo. Si ifra hvis du har vært der, eller skal der, eller har litt lyst, men ikke tør. Er det sprøtt? Er det en god idé?

Hva mener du?

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS