Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Inspiresearch

Det var en svart kappe som passerte meg så raskt at jeg fikk vind i håret. Og jeg observerte to serviettholdere inne i et av rettsrommene, og tenkte på hvilke tårer serviettene ville komme til å tørke. Jeg skrev med en kulepenn som begynte å klusse. Jeg fikk masse blekk på fingrene, men det er bare fint. Når du går hjem med blekkflekker på fingertuppene og mange sider med notatboknotater, da du vet at det har vært en bra dag.

Egentlig synes jeg det er litt ubehagelig med all denne researchen og observeringen, gå rundt på fremmede steder, nesten snoke, men jeg merker at det funker. Det gir masse tekstmateriale! Og ofte skildringer og situasjoner som er både mer reelle og interessante enn du kunne tenkt ut i ditt eget hode. Er det ikke akkurat det det handler om? Å basere det vi skriver på det som er virkelig?

Mange som som skriver lengter etter et stille sted til å vente på inspirasjonen. Men hvorfor ikke oppsøke inspirasjonen? Nemlig det miljøet du skal skrive om. Har du noen ganger oppsøkt et sted for å hente inspirasjon og samle materiell?

Hva pleier du å gjøre?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS