Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Han er kanskje rar

Nå for tiden passerer jeg ofte plakater som denne. Om en ny animasjonsfilm som heter Rango. Jeg vet ikke så mye om den. Men jeg vet en ting. Den har en tagline som ga meg et språklig stikk i hjertet fra første stund jeg så den. Et sånt godt stikk. Kjenner du igjen den følelsen? «Han er kanskje rar, men han er alt de har.» Så enkelt som det. Det er bare noe som er veldig fint med den setningen.

Er det kombinasjonen med øynene som buler, og de tynne armene som klamrer seg rundt den forskrekkede fisken? «Kanskje rar» er jo en gigantisk underdrivelse, det kan alle se. «Men han er alt de har,» så det må jo være noe bra med ham. Det er både morsomt og rart, og litt ettertenksomt. I mine øyne er det et «bam-ba-da-bam-pish!».
En sånn ting som jeg tenker på.

Stikkord: , , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS