Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Resept i Stavanger

Etter at jeg var på omvisning i et slakteri har jeg tatt avstand fra kjøtt, og er på utkikk etter nye smaker. I Østervåg i Stavanger er det en kafé som heter Resept. Den serverte i begynnelsen av 2009 sin siste kylling, og satser nå på et grønnere image.

På menyen var det store og små retter. På bildet er to av dem: Den første er hummus, marinerte oliven og hvitløksflatbrød. Den andre er små ristede skiver med tomat pesto, oliven tapenade og solsikkepaté. Det høres veldig fancy ut, og det smakte like godt.

Kjenner du til noen andre hyggelige steder som har et vegansk eller vegetarisk konsept?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS