Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

I’m not writing it down to remember it later, I’m writing it down to remember it now.

Jeg er blå! Jeg har 48 sider og kommer fra Fieldnotesbrand.com. På baksiden av meg står det masse fakta og trivia om New York. Visste du at New York har et offisielt statsinnsekt? Ja — og at dette er en marihøne med 9 prikker? Og at New Yorks statsreptil er en slags skilpadde? Statsfisken er en slags ørret. Og så er det noe med state luminary. Ordboka sier at det er at det betyr en berømt person. Og etter kolonet står det Herb Lubalin, en kjent grafisk designer. Da hun googlet det tenkte hun at det virker så kjent, så hun må researche mer på det. Noen som kan hjelpe? Ja, — Binka har forresten fått vondt i halsen av vinteren. Hun tenker på hva det kan sammenlignes med, og skriver at det er en kråkebolle som har flyttet inn i halsen. Den følelsen. En annen ting, da hun slo opp kråkebolle i ordboka, jeg vet ikke hvorfor, fikk hun ordet sjøpiggsvin i retur. New Yorks dyr er bever. Det må være et av de rareste og mest sjarmerende dyrene i hele verden. Det passer bra til New York, tror jeg.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS