Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Akvarium

Kuroshio Sea av Jon Rawlinson på Vimeo (via Enda en)

Håper de har det bra der inne. Lurer på om de vet hvor de er. Lurer de på hvorfor alle står og ser på dem? Eller tror de bare at menneskene er … planter? Noen ganger tenker jeg: Tenk om vi var fisker i et akvarium. Har du tenkt på det? Og vi ser på blomstene og trærne og tror de er planter. Men egentlig, så er de kanskje … mennesker.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS