Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Da jeg møtte veggen på Westerdals

Jeg har aldri hatt større respekt for gardister enn jeg har i kveld. Det var utenfor Westerdals School of Communication i Oslo. Vi sto ute i mørket, i snøen, og stirret mot veggen. Vi visste at vi ville se noe kult. Men: Gjett. Om. Det. Var. Kaldt.

Så mens tærne mine tiner: Du husker kanskje forrige mandag. Da jeg fortalte deg at vi på Tekst starter et prosjekt sammen med AD for å utforske samspillet mellom tekst og bilde. Oppgaven var å kommunisere «møt veggen». I kveld var 30 forskjellige tolkninger klare til å bli vist med prosjektor i storformat på en vegg utenfor skolen. Hvert verk hadde max 2 minutter til rådighet. Noen brukte stop-motion, lydeffekter, illustrasjoner. Noen hadde monolog, foto, eller de lot rett og slett bilde + tegn snakke for seg selv.

Men: Neglene. Mine. Holdt. På. Å. Sprette. Ut. Av. Fingertuppene.

Likevel: Så vanvittig kult det er når bilder kommer opp på en stor vegg. Storformat! Lyd som sprer seg over plassen, ut av høytalere. Et helikopter flyr plutselig over vinterhimmelen og blir til en del av forestillingen. Noen av verkene er alvorlige, andre mer humoristiske. Publikummet bryter ut i kollektiv latter. Lyden av votter som treffer hverandre i små, myke smell.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS