Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Let’s Colour!

Westerdals stemningsrapport: Vi på Tekst jobber nå sammen med AD, og har akkurat fått en oppgave om å utforske den dynamiske relasjonen mellom bilde og tekst.

Dagens lærdom: 1+1=3. Visuelt + tekstuelt utgjør en større helhet. Om en uke skal tretti forskjellige sluttresultater vises med prosjektor i storformat på en vegg utenfor skolen.

I dag da vi hadde input fikk vi bl.a. se denne fargerike videoen om Let’s Colour Project, som reiser rundt i hele verden for å male gater, hus, skoler, kvartaler og torg i glade farger. Og alle kan bli med! Hittil har de vært i Sør-Afrika, Nederland, Tyrkia, Frankrike, India, Storbritannia og Brasil. Slik jeg har forstått det av nettsidene deres så samarbeider de med en del forhandlere av maling i ulike land. Isåfall er det en flott reklamekampanje. Videoen er kjempefin, synes jeg! Hva synes du? Musikken er av Jónsi.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS