Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Smugtitt: Portefølje

Hei, du som leser! Innimellom andre oppdrag jobber jeg for tiden med dette som skal bli min design-portefølje. Til nå har jeg hatt designbutikken min i en egen tab på bloggen, men heldigvis vokser ting og trenger større plass. Så nå skal design-delen få sitt eget domene. Der skal jeg prøve å få det mer oversiktelig, og legge ut mer info og kontaktskjema.

Så derfor titter jeg igjennom en del artikler for å bli litt inspirert. Som f.eks. Creating a successful online portfolio, og rett og slett: 10 steg til den perfekte portefølje-nettsiden. For hvordan presenterer man seg egentlig best mulig på nett?

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS