Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Light

Jeg er i litt uinspirert-modus i dag. Håper det går over. Bud for å være kreativ: Få nok søvn. Spis frukt. Og hvis du er introvert: Ta deg nok introvert-tid! Og mens jeg gjør dette, så kan du se på denne Lipton-reklamen, for den veier fint opp på en dag som denne. Jeg liker litt sånn psykidelisk/surrealistiske greier, som blander det søte med det rare. Synes det er veldig sjarmerende. Te-skål!

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS