Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

14 %

Jeg tumlet rundt på Tanum for å kjøpe en penn (jeg roter dem alltid bort). Da fant jeg denne notatboken på 10×15 cm og 96 sider som kostet bare 20 kr. Det synes jeg var fascinerende.

Jeg plukket den opp og snudde den rundt. Dette kjennes ikke ut som en notatbok som koster 20 kr. Denne har strikk og bokmerke-bånd, lomme bakerst som en Moleskine, og omslag med en myk skinn-aktig tekstur. Jeg har sett på den før, da hadde den en pris på 3 siffere, noe som høres mye mer logisk ut. På baksiden står den opprinnelige prisen. 139,- På forsiden står den nåværende: 20,-. Den grønne lappen lyser usannsynlig. Nesten litt ertende, litt useriøs.

Dette får meg til å tenke: Hvordan vet du egentlig hvor mye en ting er verdt? Du kan gå inn i en butikk den ene dagen, kjøpe en notatbok for 139,- og være fornøyd med det. Dette er en bra notatbok! Eller du gå inn i den samme butikken en annen dag, kjøpe den samme notatboken og plutselig få 86 % avslag uten noen som helst grunn. Det betyr at du kan kjøpe 6 like notatbøker, nesten 7, for den samme prisen som én tilsvarende en annen dag.

Jeg vet ikke, jeg synes bare det er fascinerende. Og litt sprøtt.

Men det er utvilsomt også veldig fint for meg. :) Hurra!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS