Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Strange Rain

Strange Rain er en interaktiv, grafisk novelle. Det er et slags spill, et virtuelt vindu, en portabel regnværsdag for iPhone, iPod og iPad. Appen har ingen åpenbar nytteverdi, men er en opplevelse. Regndråpene drypper mot skjermen, innenfra, med realistiske, avslappende lydeffekter av ekte regnvær.

Appen har tre moduser: Wordless, Whispers og Story. Når du trykker på skjermen, i Wordless-modus, samler dråpene seg på akkurat det punktet du har fungeren. Flytt den rundt, eller løft den og trykk på nytt, så blir Strange Rain også et musikkinstrument, hvor du spiller en hypnotiserende vals.

I Whispers-modus regner det ord fra punktet der du har trykket på skjermen (slik som på bildet). Mens i Story-modus gir skjermberøringen bit etter bit av en fortelling, som du selv er med på å skape.

I enkelte anmeldelser har det blitt etterlyst større variasjon av ord, setninger og fortellinger. Det kan jeg være enig i, men forhåpentligvis er dette innhold for fremtidige oppdateringer. Det hadde også vært spennende å sett noe slikt på norsk. Stemningen ligner litt på Ommwriter. Kanskje også Strange Rain kan brukes til et slags skriveverktøy. For å få noen fascinerende impulser, ro, eller ganske enkelt bare den gode regnværsstemningen.

Tusen takk for tipset, Simen!

+ iTunes AppStore: Strange Rain

Har du prøvd Strange Rain, isåfall hva synes du?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS