Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

5 blogger om design, stil & illustrasjon

design work life

Bloggen design­work­life er en del av Seamless Creative, et New York City-basert designstudio. Her finnes daglig inspirasjon med alt du kan tenke deg innenfor visuell kommunikasjon: Plakater, foto, bokomslag, logoer, emballasjer, typografi, utstillinger, kunst, markedsføring, og mye mer.

dead fleurette

Minimalistisk og intelligent moteblogg. Bor i Oslo, men blogger på engelsk. Legg merke til innlegget om fransk still og estetikk. Se også Acknowledgement om prioritering.

Sitat fra bloggen som beskriver den godt: «Minimalism is not a style, it is an attitude, a way of being. It’s a fundamental reaction against noise, visual noise, disorder, vulgarity. Minimalism is the pursuit of the essence of things, not the appearance.» (Massimo Vignelli)

Lovely Package

Lovely Package er en inspirasjonsblogg som kommer med nøye uvalgte emballasjedesign fra hele verden, med info om hvem de er laget av. Bloggen inspirerer daglig med inspirasjon innen typografi, logoer, utforming, produktdesign og konsepter. Man kan også sende inn sine egne arbeider. Her publiseres alt fra studentarbeid til reelle produkter. Se f.eks. Juniper Park Moleskine.

Oh So Beautiful Paper

Oh So Beautiful Paper er en feiring av alt som er på papir. Postkort, brevpapir, konvolutter, papirkunst, invitasjoner, teksturer og typografi. Nyttige linker, og en koselig stemning. Her kan du også sende inn egne arbeider.

Sushibird

Sushibird handler om foto, illustrasjon, Moleskine-bøker, om å liker å lære ting, fascinerende ting, fine ting, og om Japan. Sushibird er et vindu inn i et sted langt borte. Det er en norsk jente i tjue-årene som står bak bloggen, og hun bor i Tokyo. Hun har vært på nett i 10 år, men begynte akkurat å blogge i år, og har fått en innholdsrik og fascinerende blogg allerede.

Hva skulle du ønske at du kunne lese om på Elefantzonen i morgen? Kom gjerne med forslag.

Følger du noen fascinerende blogger som du vil anbefale?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS