Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hva skal til for å skrive?

Jeg liker å lese ting som er sagt om skriving. Og det er mye som har blitt sagt om det. Veldig mange mennesker har et forhold til skriving. Jeg tror at vi som skriver nettopp skriver fordi vi tenker på mye, derfor blir det naturlig at vi også tenker over det vi gjør, ikke bare det vi skriver om, men at vi skriver.

Det er mye fint å si om det å skrive. Men de sitatene jeg liker best er de som sier noe om hvor vanskelig det er, og om hva som skal til. Små sitater av store klassikere. Det inspirerer meg veldig.

If you’re going to be a writer you should sit down and write in the morning, and keep it up all day, every day. Charles Bukowski, no matter how drunk he got the night before or no matter how hungover he was, the next morning he was at his typewriter. Every morning. Holidays, too. He’d have a bottle of whiskey with him to wake up with, and that’s what he believed. That’s the way you became a writer: by writing. When you weren’t writing, you weren’t a writer.
— Lawrence Ferlinghetti

What I did have, which others perhaps didn’t, was a capacity for sticking at it, which really is the point, not the talent at all. You have to stick at it.
— Doris Lessing

Read and write four to six hours a day. If you cannot find the time for that, you can’t expect to become a good writer.
— Stephen King – “On Writing: A Memoir of the Craft”

Steder å finne skriveråd

+ writingadvice.tumblr.com
+ @AdviceToWriters
+ AdviceToWriters.com

Hva inspirerer deg til å skrive?
Og hva er dine favorittsitater om skriving?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS