Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Uke 1

Don’t be afraid to fail

Da denne uka startet var det blitt 2011, og jeg delte for første gang min store plan om å blogge noe hver dag i 365 dager. Det er jo en ganske skummel ting å skulle dele, særlig når man ikke har skrevet noen av innleggene på forhånd. Men da må du bare si til deg selv: «Don’t be afraid to fail.» For hva er egentlig det verste som kan skje?

Noe av det beste med å blogge, er at du lærer deg utrolig mye om hvordan Internett fungerer. På Internett er du både skaper & publikum. Min bloggstrategi er å skrive det jeg gjerne ville lest. Jeg har merket på meg selv at de bloggene jeg liker best er de som oppdateres ofte. Noe som også er interessant å se er at det ofte ikke er så nøye hvor omfattende det som publiseres er, så lenge du som leser kan få et daglig vindu inn til et bloggunivers: Til en stil, en smak, eller en måte å se verden på.

Hva synes du om blogguken som har gått? Jeg er veldig nysgjerrig på å høre både hva du likte, og hva du ikke likte fullt så godt! Under har jeg laget en avstemning hvor du kan stemme på hvilke innlegg som du satte mest pris på i uka som gikk. Skriv gjerne til meg i kommentarfeltet om du har spørsmål eller forslag til temaer jeg kan ta opp. Det setter jeg kjempestor pris på!

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger i uka som gikk, for alle re-tweets og Facebook-likes. :) Håper å se deg igjen i uka som kommer!

Uke 1

43 personer har stemt.

Loading ... Loading ...

Hva mener du?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS