Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Fotografering

Å ta bilder er å male med lys. Jeg liker vanligvis best å male med ord, men kanskje jeg bare generelt liker å male.

Når jeg maler med lys pleier jeg å bruke et Canon G11-kamera. Det er et slags kompaktkamera med speilrefleks-kvaliteter. Du kan stille på ting som blender, lukkertid og ISO. Men mange av bildene jeg legger ut her på Elefantzonen er faktisk også tatt med min iPhone 4. For er det noe jeg har lært om fotografering, så er at det beste kameraet er det du alltid har med deg.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS