Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Sympatisk & aromatisk

Er det en klisje at kreative mennesker liker å være oppe om natten? Jeg liker tidlige morgener. Stå opp tidlig uten noen som helst grunn, bare sitte og lese eller skrive mens dagen ennå er på vei. Det er rolig, men ikke stille. Larmen av at noe stort er på vei. Jeg tror det er en hel dag. Butikkene åpner, trikken begynner å kjøre igjen. Å sove gjennom morgenen er å våkne etter hundre år. Det er å gå glipp av alt i hele verden. Om morgenen finnes ikke tiden, det er bare begynnelser.

Jeg liker morgenen aller best. Morgenen er fruktig, rund og frisk, akkurat som denne fairtrade-kaffen fra Friele, som i tillegg har et veldig fint emballasje-design.

Men når jeg tenker over det, kanskje alt jeg liker ved morgenen, nettopp er det som noen liker ved natten.

Er du en morgenfugl eller en nattperson?

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS