Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

New York 2011

Noe av det fineste med å nærme seg årets avrunding, er å planlegge det som kommer. Tenk, nå er det snart 2011 — og det har det faktisk aldri vært før!

Jeg har alltid en almanakk i nærheten slik at jeg kan ha oversikt over tidsfrister, innleveringer, skoleprosjekter, andre prosjekter, eksamener, bursdager, avtaler, reiser og alt annet som har med datoer og huske-ting å gjøre. Det kan bli et helt sammensurium til tider, så da er det godt å kunne overlate husking og organisering til almanakken, slik at jeg kan løfte blikket og heller konsentrere meg om andre ting, slik som tanker, og snø som daler, fantastisk kaffe, lyder, ansikter, mennesker, og alt det rare de gjør.

I 2011 er det New York som skal holde kalendernotatene mine med selskap. Almanakken er av merket teNeues, og inneholder dokumentariske svart/hvitt-foto av Lance Lensfield, med motiver av bygninger og kjente områder fra Det Store Eplet.

Fra juli 2009 til nå har jeg hatt en Moleskine-kalender med mykt omslag. Selv om den er flott og anvendelig var det kanskje nettopp derfor jeg nå ble inspirert til å ha en kalender fylt med bilder. Både inni og utenpå, med den utrolige Chrysler Building på omslaget.

Midt i den mest konsentrerte planleggings-modus, hva er vel finere enn å plutselig være i Soho, hvor det snør, og det er glitter?

I tillegg har denne notatboken en liten, nyttig detalj i spiralinnbindingen, som her er løst på en riktig så sublim og elegant måte. Slik kan du plukke opp kalenderen fra veska nesten hvor som helst, holde den i håndflaten og skrible i vei, siden underlaget alltid vil være konstant, uavhengig av hvor langt i boka du er kommet. Dette skiller den fra f.eks Moleskine som ikke kan brettes rundt på samme vis.

Det er noe med det å bla igjennom alle dagene, som ennå aldri har hendt, og lure på hvilke uante & fantastiske fremtidsplaner akkurat disse sidene her kommer bli fylt med gjennom det kommende året … Det synes jeg er spennende! Gjør du?

Hvordan er din kalender-almanakk for 2011?

Foto tatt med min iPhone 4.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS